petek, 11. januar 2019

Nori na pivo

Pozdravljeni,

lotila sem se nečesar, kar bo terjalo moj čas, moje ideje, mojo domišljijo, mojo energijo in predvsem mojo pisarijo. In nekaj v meni mi ne da, mi ne pusti, da v tem začetku obdobja sestavljanja besed v smiselne celote pustim, da se moj blog zopet izmuzne in ostane, brez novih. In zato je tukaj. Današnji. 

Najprej, da povem o čem sem govorila zgoraj. Danes je svoj prvi dih dahnila facebook stran Nori na pivo, ki jo bo v prihodnje še spremljal še čisto njen blog. Za vse radovedne in vedoželjne kaj in kako - Nori na pivo. Želim si in si upam trditi, da si s to stranjo veliko obetam, obetava in, da bo jo bodrilo res pestro dogajanje iz sveta craft piva. Vabljeni k spremljanju!                                                                                                                      Najbolj mi je zabavno kako te vrtinec besed potegne vase. Danes se kar brez prestanka beseda nizajo izpod mojih prstov. Z lahkoto nastajajo povedi in stavki. Morda tudi zato, ker sem se prej zares dobro najedla. Ampak nekaj uslug bi pa vseeno pripisala temu, da sem začela nekaj novega, kar me zabava in navdihuje. Kar iz mene črpa nove ideje in domišljijo za pisanje o tem kar imam rada in kar rada raziskujem. In za povrh je obogateno z liki moje domišljije. 
Piše se novo leto. Komaj smo pošteno zakorakali iz vseh teh praznikov, obilnih obrokov in vsakodnevnega prazničnega vrveža. Božični okraski so pospravljeni. Ulice nič več okrašene. In vsakodnevno dogajanje je ugasnilo. Ulice so zopet bolj prazne. Kot ponavadi. Navadni dnevi. Ljudje vsak v svojem delovnem vsakdanu. Malo otožnosti za nameček. Jaz pa sem se ravno s tem zagonom za ustvarjanje odločila temu "navadnemu vsakdanu" izogniti. Želim, da je vsak dan kot praznik, kot nekaj posebnega. In tole pisanje mi vsaj za tisti čas ustvarjanja to omogoča. 
Hvala za večerno branje in želim ti obilo domišljije polne noči.

Vaša Tajda.