petek, 28. april 2017

Nekaj zlatega

Pozdravljeni dragi moji.

Danes. Bilo je včeraj. Deževalo je. Prav tako kot dežuje danes. Premočena. Vendar nasmejana do ušes. Kot majhen otrok. Navdušena ob vsakem koraku. Vsakem dotiku. Kljub premočeni jakni, mokrih laseh sem shranila te trenutke v večne spomine. Nekaj bo jih obstalo in sijalo na fotografijah, tisti še bolj dragoceni pa so shranjeni v meni in tam bodo ostali za vedno.

Bil je 23. april današnjega leta 2017 in nekaj minut čez 11. uro je na svet prišlo majhno zlato. Odtenek zlatega. Impressive Gold Boy LP ali Goldie.
 (SR Impressive Little Annie x Jacs On Gold)










Ponosna mamica SR Impressive Little Annie (2011)






Fant šteje šele pet dni pa se že zaveda svoje lepote. Pa tudi poziranje mu gre izvrstno od rok. Ker pač, zlata je najlepša barva.




In pa ena in edina SR Thunder Dot Ernesta (2012)





Čeprav mi deževni dan dovoljuje, da še malo posedim za mojim blogom, bom morebiti besede preložila za naslednjo priložnost. Tokrat se mi zdi, da so fotografije dovolj zgovore. In moj včerajšnji dan je bil veliko več kot je mogoče zaobjeti na teh nekaj fotografijah ali povedati z ničvrednimi besedami. Čeprav je bilo vreme malo turobno sem se zares zabavala. Ves dan v konjski družbi med najboljšimi konjarji. Vesela in ponosna, da sem lahko del teh zgodb. 







Upam, da ste ob prebiranju tokratnega bloga uživali in, da sem vam vsaj malo popestrila deževni petek. Pa lepe prvomajske praznike vam želim!

Vaša Tajda.